Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2022 10:28 - ПРОРОЧЕСТВО ОТ 2007 ГОДИНА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДОСЛОВНО... Повторна публикация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2724 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отец Сава (Ахилеос) е предсказал 2007 г. това, което се случва сега? Превод от видео (извадка):

Антихрист ще вземе под контрол световната система за здравеопазване и ще действа чрез нея… Той ще направи така, че навсякъде ще се продават само неговите лекарства, но те ще съдържат различни отрови. И който ползва тези лекарства, отровите им ще предизвикват болести и смърт. Това което казвам сега, не са мои думи. Това го казват хора имащи Божествено просвещение, и хора, които наблюдават действията на антихриста, от научна гледна точка.

Той е лидер от световен мащаб. Той разпространява грипа, и със свитите си средни пръсти изобразява рогата на дявола. По негова заповед разработват вирусите. Той иска гибелта на мнозинството хора и създава всичките тези ситуации.
Специалистите предполагат, че този антихристов грип не е възникнал случайно, а е създаден за изтребление на земното население. Това е тяхно безумно, натрапчиво желание, задача и програма. Важни научни изследвания доказват, че този грип има сериозна връзка с патогенните вируси и биологичните оръжия, създавани в САЩ.

Предупреждават ни често, че ни очаквал грип. А от къде го знаят, ако не са те, негови създатели и разпространители... Имайте предвид, че ще задължават хората да се ваксинират, но точно ваксините ще разпространяват истинската болест. Затова избягвайте всички видове ваксинации.

Това, което ви казвам сега, не е от мене, а е от тези, които са изследвали тази тема...


Превод, Григор Симов


Ето и видеото, на долния адрес:  

https://3rm.info/main/82670-prorochestvo-2007-goda-ispolnjaetsja-doslovno-tolko-bezpechnye-ljudi-ne-ponimajut-proishodjaschego-chem-sebja-i-pogubjat-nevezhestvo-jeto-greh-video.html



Гласувай:
9



1. radostinalassa - Прав си, не бива да се...
17.12.2022 12:08
ваксинираме. Трябва да засилваме имунитета си, който ни е дал Бог и той ще ни спаси от болестите.
цитирай
2. grigorsimov - Това не го казвам аз, но...
17.12.2022 16:09
Но съм напълно съгласен с Отеца.
цитирай
3. krumbelosvet - Конспирация има
17.12.2022 16:18
Но кои са конспираторите, ваксърите или антиваксърите, там е въпросът.
По принцип, има една колежка, която обикновено греши.
цитирай
4. radostinalassa - А Крум се хвали, че не е ...
18.12.2022 16:34
боледувал скоро. Голямо постижение. Ние сме контролна група и не на всички е направена истинска ваксина.
цитирай
5. grigorsimov - на krumbelosvet
19.12.2022 09:56
Християните знаят, от Светото Евангелие (Благовестие), думите на Христа, че "княз на света е дяволът". И поради това, почти всичко на земята е лъжа и дяволска измама.
И който вярва на света, тоест на Властите, на правителствата, на науката и медицината, - той не вярва на Господа. Освен това е казано в Откровението на Йоана (т.е. Апокалипсиса), че в последните времена ще се възцари над целия свят, дяволско изчадие или "звяр - Антихрист", когото евреите ще рекламират, че той е "спасител" на човечеството и "миротворец, понеже именно на него ще припишат прекратяването на последната световна война, която сега се води, и която е разпалена именно от тях.
Но именно те - евреите, т.е. Световното еврейство, са предизвикали тази война, и само те могат да я спрат , когато поискат. И ще го направят, когато на тях им е удобно, за да обявят този или тези, които са я разпалили, - за "миротворци".
И предполагам, отдавна сте разбрали, че еврейството изцяло владее и контролира всичките парични средства в света. А който владее парите, той може, и не е пропуснал, напълно да контролира и абсолютно всичко друго. Особено ако е крайно злонамерен, - каквото е сатанинското световно ръководство на евреите, и на света.
И както добре знаете, всичките им науки, вкл. медицината, напълно отричат Бога, и безсмъртието на човешката душа. А знаете и това, че дипломираните леклари дават "хипократова клетва", т.е. покланят се на езически богове и идоли, с което напълно доказват, че са слуги на антихриста, който вече лично ръководи света, - макар и задкулисно, за сега, - докато не го короноват официално!
цитирай
6. gizdashki - Ваксините и "PCR-тестовете" са начертанието на звяра
30.12.2022 10:50
И двете са все ваксини, само че ПЦР-тестовете са (интраназални) ваксини през носа. Който се е осквернил с тях - да се покае в сълзи. Всички да се каем за греховете си - аборти, убийства, разврат, самолюбие, егоизъм........ Бог да ни пази!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313294
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031