Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2012 01:11 - КАК ЕВРЕИТЕ ЗАКОПАВАТ ЪЛГАРИЯ
Автор: kolevm38 Категория: Изкуство   
Прочетен: 106960 Коментари: 24 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
v
  •  
  • КАК ЕВРЕИТЕ ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ

  •  

  • Като говоря за евреите имам в предвид онази високопоставена, олигархична прослойка от еврейския народ, еврейската мафия, която управлява най-мощните финансови институции по света способни да създават финансови катаклизми, придизвикват финансови кризи в световен мащаб. Дори съм склонен да вярвам, че и настоящата финансова криза е тяхно деяние.

  • Първо малко факти за този „ праведен „ народ и какво евреите направиха на България ?

  • „ Талмудът „ учи евреите, че всички останали друговерци и особено християните са „ ГОИ „ т. е. Говеда за клане, а не хора.

  • С други думи десетте божи заповеди не важат спрямо „ГОИТЕ „ и те могат да бъдат подлагани на всякакви мъчения, робска експлоатация и безмилостно изтребление.

  • Ето ви някои цитати от „ Талмуд „

  • Не общувайте с не евреи, те проливат кръв !

  • Християните са мръстни защото не са от Синайската планина.

  • Невинен си в убийство ако намерението ти е да убиеш християнин.

  • Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.

  • Позволено е да измамиш християнин.

  • Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.

  • Нека видим какво стори на България този „ богоизбран народ „ !

  • Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 – 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара – дъщеря на един венециански банкер – евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано.

  • Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство.

  • Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила – Синедриона.

  • Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.

  • Тогава венецианските банкери – евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите – членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН . Той подлъгал защитниците на Търново, че турската войска е обхваната от епидемия и е в ръцете на настъпващата армия на Ивам Шишман. За доказателство показал копието от заповедта за отстъпление с което го снабдили от синедриона. Лъжливата новина създала в града радостно оживление. Предателя откраднал и ключовете на градската порта, предал ги на помощника си евреин – Хасок, който пък ги предал на турците. Вечерта Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, насилие и го опожарили.

  • От Венеция бил командирован най-жестокия садист евреина Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи ; Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядъл незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с Патриарх Евтимий и да ги заведат в монастира „ Света Троица „. Когато заповедта му била изпълнена евреина Нафталион отива в монастира и лично ръководи избиването им.

  • Всички българи християни заклани пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафоти Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза ; „ Помоли своя бог , може би той ще те спаси. „ Така България пада под турско робство, бладодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии „ Коен „, „ Леви „ и „ Ашкенази „,които и сега имат потомство в България.

  • Евреите тогава не можели да търпят такава могъща славянска държава граничешта с четири морета и с хитрост, предоставена на турския завоевател я унищожават.

  • Сюлейман паша, отговорник за старозагорското, баташкото, както и много други кланета той също е ислямизиран евреин. Истинското му име е Соломон Леви Явиш.

  • Априлското възстание бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправда всички тези зверства и масови убийства извършени от турците.

  • Евреинът – Бенджамин Дизраели – министър председател на Англия по това време.

  • В края на освободителната война /1877 – 1878 / г. Българските опълченци и руските богатири настъпваст устремно към Цариград и Турция е пред тотален погром, но Дизраели изпраща английстата военна флота в „Дарданелите „ за да спре настъплението и превзамането на Цариград. По негово искане след освобождението беше свикан Берлинският конгрес, който откъсна от България големи територии и много българи останаха извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Санстефанска България да бъде разкъсана и разделена на две.

  • Известни евреи продължават да съсипват България.

  • Карл Маркс и Фридрих Енгелс са също евреи. Те създадоха теорията на комунизма, който през 1944/ 1945 г.губи 300000 българи интелектуалци.

  • Дори след като рухна комунистическия режим, евреи продължиха да съсипват България. Опитаха се да ни разорят и унищожат, като създадоха плана Ран – ЪТ за мирния преход от социализма към капитализъм с пазарна икономика, но се провалиха заради силния български дух. Въпреки това последиците от демокрацията се усещат все повече.

  • През 1990 г. Българските икономисти в лицето на Андрей Луканов, Иван Костов, Венцеслав Димитров и още 27 икономисти от България предлагат на националната търговска палата на САЩ да изработят този план. В самото начало нашите депутати са знаели всичко, което ще последва от нея.Представители на търговската палата в САЩ са евреите Ричард Ран и Роналд – ЪТ за да разработят проекта за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм. И до сега всички правителства работят по тази програма. На нея няма да се спирам защото от предходните постинги има специален постинг- „ Как САЩ разруши България " в който се разглежда този проект. Той е приет от Великото народно събрание с ръкопляскания, но неговата секретна част не е четена пред депутатите, а тя описва каква е цената на този преход.За това в предходния постинг бях предложил комисията по досиетата да разсекрети тази част от програмата, за да разбере целият български народ какво са им приготвили господата евреи в този план. Все още нито едно правителство не е посегнало на тази част от плана да я разсекрети за да видите какви ужасии предвиждат за малка България. През 2000 година Георги Тамбуев-шеф на комисията по досиетата по това време помества малка част от този секретен материал в статия във в. Труд, но мисля, че правителството трябва да разсекрети секретната част на този проект и да я помести в някой ежедневник и интернет. Правителството на Бойко Борисов едва ли ще посегне на това. Та и той работи по този план за ликвидация на българската нация. Това е геноцид срещу собствения си народ упражняван от всички правителства от 1990 г. насам. Народа трябва да знае какво му готвят неговите управляващи. Повече за този план Ран – ЪТ има в един от последните постинги, и който се интерисува може да го прочете.

  • Господа управляващи спрете този геноцид, погледнете се на кого слугувате, нито вашите господари от САЩ , на които слугувате повече от тези на ЕС, нито Англия, Германия или Франция ще спрат Турция да ни подсигури нови 1000 години турско робство. Но да продължим с евреите. Видяхме каква работа свърши и Соломон Паси. Искам да се спра и на още един евреин смъкнал милиони по целият свят включително и в България. Това е унгарският евреин и американски милиардер Джордж Сорос. Той идва в България веднага след 1989г. И създава фондация“ Отворено общество.“ Такива фондации е създал на всякъде по света. Идвайки в България той предлага на управляващите да открие фондация „Отворено общество“, която да се занимава с разнородна дейност, да не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че това не е редно и Жан Виденов отсича „На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Това е първият човек отказал на Сорос да го приеме, до като на всякъде му постилат червен килим при премите. Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт. Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани и др. с помоща на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание. Стълкновенията довеждат до падането от власт на правителството на Жан Виденов. Сорос също е проводник на плана Ран-ЪТ

  • Стигаме до други евреи. Това е фирмата „ Шеврон „, която иска да прави проучване и добив на шистов газ в България.

  • Българският народ е против проучването и добива на шистов газ в България. Настоящото правителство всячески се стреми да наложи проучването и добива на шистов газ и да не се вслуша в интересите на народа.

  • Исканията на народа са :

  • 1. Пълен мораториум върху технологията-хидрофраминг.

  • 2. Прекратяване на договорите за проучване и добив с когото и да е .

  • 3. Законова забрана на технологията на територията на България.

  • Ето тук пак опираме до евреи. Самото име на фирмата „ Шеврон „ е еврейско. Отново евреи мислят да унищожат флората и фауната на България,м да замърсят почвата и подпочвените води на България

  • На 16 юни 2011 г. Министерският съвет даде разрешение за проучване на добив на нефт и газ в Нови Пазар на американската компания „Шеврон „. В българския закон не фигурира думата „Шистов газ“. Шистовият газ е природен газ, но технологията на неговото добиване „Хидравличен удар“ е пагубна за природата и здравето на хората и при проучването и при добива на шистовия газ трябва да се направи предварителна оценка за въздействието върху околната среда и върху хората. Единствената цел на „Шеврон „ е да замърси безвъзвратно водите и почвите на България. Това е час от плана Ран-ЪТ за унищожението на България.

  • Реномето на компанията „Шеврон „ е изключително лошо. Те замърсиха безвъзвратно водите и почвите на амазонската част на Еквадор. „Шеврон „ трябва да плаща 8 милиарда долара за нанесени екологични щети на Еквадор. Бразилското правителство глоби 28 милиона долалара „Шеврон“ заради петролен разлив край бреговете на Рио де Жанейро.

  • Правителството ще подпише договор против интересите на БЪЛГАРИЯ. Използват се над 600 химикала, много от тях са токсични и канцерогенни, за които фирмата не дава конкретна информация за техния състав. В страните ; Франция, Англия, Германия, Швейцария, Канада, ЮАР, Австралия, САЩ и др. добивът на шистов газ е забранен със закон. Нима нашето правителство е по-умно от правителствата на изброените страни,. Хилари Клинтън,.Джеймс Уорлик са лобисти на „Шеврон“ и съучастници в унищожението на България.

  • Наглостта на Бойко Борисов спрямо протестиращите граждани срещу шистовия газ в Добрич, като каза : „Продължавайте така и на края мога да подпиша на инат договора“. Абсолютно недопостимо изказване на премиера. Наглостта и лъжите на Трайчо Трайков – бивш министър на енергетиката, също лобист на „Шеврон“ той нагло каза, че би запалил свещ да се намери шистов газ в неговия край. Тази свещ ще я запалят хилядите българи, ако това, което са намислили Бойко Борисов и компания се превърне в реалност. Проучването и добива са опасни, а Вие г-н Трайков лъжете от телевизия БТВ целият български народ и Вие с право си замихте от министерството, но трябва още много да го последват.

  • Екоминистърът Нона Караджова също лъже за шистовия газ. Тя също е лобист на фирмата. Не се знае колко милиона са насипали на Бойко Борисов и осталите за да превърнат Добруджа от житница на България в пустиня. Борисов нарежда миналата година на Трайков и Караджова да изготвят доклад. Къде по света е имало проблеми с проучването и добива на шистов газ. Доклада трябваше да е готов на 28.09.2011 г. но и до сега не е направен, защото вредите са много повече от ползите. Цял институт на БАН по биоразнообразие се обяви против проучването и добива на шистов газ.

  • Не мога да разбера това правителство и герберите. Много сме щели да спечелим от този газ, но какво много, много повече болни от рак и белодробни заболявания.

  • Тези евреи се месят на всякъде по света и мисля, че и за тази среща те са виновни и за нея.

  • Господа управляващи вие да не сте евреи или разчитате на милионите, които ще ви дадат за да заличите от картата на света майка БЪЛГАРИЯ.

  • Все още не мога да си обясня начина на мислене и действие на евреите. Всички сегашни евреи добре знаят как българските управници от преди 9 септември 1944 г. спасиха българските евреи от газовите камери на смъртта в Освианцим, Дахау и др., а те продължават да закопават България и след 1990 г. Това го няма никъде по света и започнах да си мисля Хитлер дали не е виждал в тях потенциални врагове и хора, които желаят да управляват света. Евреите са тези, които се готвят да разпалят и трета световна война подпомагани от световни еврейски компании. И в САЩ управляват евреи. Династията Рокфелер е еврейска.Не мога да се начудя и на САЩ, които искат война с Иран,за да не и позволи да поизведе атомна бомба, а за един Израел, който е толкова малък, той може да има атомна бомба. Как ги решавате господа тези неща, кой да има и кой да няма атомна бомба. Който е с вас може и трябва да има атомна бомба, който не е с вас на него не се полага. Еврейската мафия е една от богатите.Тя е разпростряла пипалата си в основния сектор на икономиката, финансовия сектор и не само там.

  • И помнете господа евреи, че вие не сте богопомазани за каквито се мислите, защото не е далеч времето, когато ще се роди някой по зъл и от Хитлер и тогава и на вас няма да има кой да помогне защото Бог забавя но не забравя и тогава и вие да се молите на вашия бог да ви помогне. Едва ли ще успее.

  • Не предизвиквайте трета световна война, защото сами ще се удавите в собствената си кръв.

  • Господа управляващи, колкото повече стоите, толкова сте по вредни за България. Не виждате ли, че вие подготвяте почвата България да бъде присъединена към Турция. Как може на такива продаженици като вас да ви гласуват доверие да управлявате България.

  • На България не ни трябва нито ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали защото както казва Алеко Константинов - „ всичките са маскари“.

  • Българи дайте да издигнем млади хора да управляват, необременени с далечното и по-близкото минало, но да са истински патриоти да милеят за България, а Бойко Борисов и компания да отиват да си садят картофите защото сега му е времето.

  • Бойко Бописов все ни плаши с Гърция.

  • Г-н Борисов на Гърция дадоха безвъздно стотици милиарди ЕВРО и знаете ли сега за Велиден на всеки безработен дадоха по 300 ЕВРО, на пенсионерите горница по една пенсия и на работници и служители по една заплата допълнително Така ще бъде и за коледа уверен съм в това, а вие , които много ви хвалят, че България е много добре. Да според плана Ран-ЪТ много сме добре защото ни доведохте до ръба на биологичното съществуване.Акцизи цени и други гледате да ги изравните с тези на ЕС, но първо трябва да изравните заплатите с техните и всичко останало ще си дойде на мястото. Вие мислите как вие да се облагодетелствате, а народа да умира.

  • Май е време „ Арсенал „ Казанлък да започва да раздава автомати „ Калашников“ на народа защото няма кой да ни освободи,ако не се вземем в свои ръце.

  • СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ

  • БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  •  
  •  

  •  

  •  

  •  





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pachangel - Точно и обективно.
07.04.2012 04:54
Господине моите поздравления за краткото но изчерпателно мнение което упорито се премълчава от историци,политици,марионетки.Всички тия предатели са се поставили в услуга на евреите чието трайно присъствие у нас им осигурява по апетитни постове за сметка на истинските българи.
цитирай
2. анонимен - Mnogo to4no i iz4erpatelno, bravo ...
23.04.2012 20:06
Mnogo to4no i iz4erpatelno,bravo na avtora,no ima 2 malki neto4nosti:1.Adolf Hitler ne e bil "zul".2.V nazistkite konzlageri gazovi cameri ne sa sashtestvuvali,tazi izmishliotina e prokarana ot zionistite s zel da se izkarat ma4enizi i da se imunizirat ot kritika.
цитирай
3. анонимен - муспи
12.05.2012 17:54
Основавам Национал Антисемитска партия - НА! Подписката може да тръгне още сега, - ако не искате, идват поредните избори за каквото си искате.
Левски и Ботев се сблъскват със средняка, проклятието за всеки народ, и стават свята жертва пред олтаря на Висшото. При другите народи не е така, тяхните средняци ще кажат - става дума за излаз на Беломорието? изгодно е - и ще се включат в борбата. Затова пък те нямат Ботев и Левски, а имат разни национал-радикали. Нашите средняци не искат рисковани сътресения и предпочитат ласките на турския султан и задокеанските рабита. Как реагират на това Левски и Ботев? Не мислете че се огорчават - те са си изпълнили програмата максимум, и са в място където ценностите се оценяват не по реализацията си, а по красотата - те се наслаждават на успеха си, а ти средняшки народе трепери пред поредното зло.
цитирай
4. анонимен - Да
18.06.2012 20:24
Всички факти са абсолютно точни. Известни са ми отдавна. И не само на мен.
цитирай
5. анонимен - С много неща съм съгласен!!! Искам ...
18.06.2012 20:44
С много неща съм съгласен!!! Искам света да се събуди и да измете боклука ,който се е настанил в обществото. Всички разбират , че цигани ,негри и др. се котят неконтролируемо... И всеки си казва: Това не ме засяга!!! НЕ! Това засяга всички! Мен, теб, него..... Еврейските лобита създадоха и сегашната криза. Много мога да говоря по въпроса, но .....
цитирай
6. анонимен - Един Българин
19.06.2012 13:22
Напълно съм съгласен с написаното по-горе и само една подробност ,нека във съкратен вариант да постнем това ,само,че така да е написано ,че да грабне читателя и да иска да го прочете цялото,не останаха Българи дами и господа ,не останаха НЕпродажни хора и хора ,които наистина не само да милеят за родината(защото държава нямаме)си а и да правят нещо по въпроса
цитирай
7. анонимен - ss
04.09.2012 22:55
МАМАТА ЙМ ДЕЙБЯ ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА !
-
http://www.vbox7.com/play:f948e3ed&start=82http://www.vbox7.com/play:f948e3ed&start=82
-
О, ХУЙ-БАВЕЦ, ПРОПАГАНДА ЗА МЕН НЕ НУЖНА, ВИЖ ОТНОВО РУСКО - СЪВЕТСКИЯ ФИЛМ, КОЙТО Е МНОГО ТОЧЕН. АЗ ПОДОБНИ НЕЩА СЪМ ГИ ВИЖДАЛ И ПО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ. И ДА ТИ НАПИША, ЧЕ ТИ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ - ТЕРОРИСТИ ОТ ОТРЯДА НА БЕН ГУРИОН СА УБИЛИ ПЪРВИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ООН ЗА ИЗРАЕЛ ПАЛЕСТНА И ТОЙ СЕ КАЗВА ФОЛКЕТ БЕРНАДОТ. ЧОВЕКЪТ КОЙТО ЛИЧНО Е ХОДИЛ В НАРОДНА - НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ ДА ИЗВЕДАТ С 100 БЕЛИ АВТОБУСИ - ЕВРЕИ И ЦИГАНИ ОТ КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ
..................
http://sv.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotte
....................................
http://www.youtube.com/watch?v=Bb2koewANt0&feature=related
......................
ПУСКАМ ТИ СНИМКАТА МУ ИНАЧЕ ДА ГЛЕДАШ ПАК ФИЛМА И ДА МИСЛИШ. УБИИЦИТЕ МУ СА СТАНАЛИ СЛЕД ТОВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ИЗРАЛЕ - ИТСАК ШАМИР Е ЕДИН ОТ ТЯХ, АМА МНОГО ДА МИСЛИШ ..................ТОВА Е УПРАЖНЕНИЕТО, КЛИН ВЪВ ГЪЗЪ
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=499882290040402&set=o.456381444383165&type=1&relevant_count=1&ref=nf
....
http://disc.yourwebapps.com/discussion.cgi?disc=46474%3Barticle%3D5008;
.....
KOPI - STEFAN D-R D TCHOLAKOV
цитирай
8. анонимен - Нямам думи
04.09.2012 23:53
Мале тези гадове,какво ни мислят
цитирай
9. анонимен - ЕБАСИ ГЛУПОСТИТЕ
06.09.2012 11:53
дори и не дочетох до края, защото авторът е очевидно неграмотник, на когото еврейте са му виновни за всико, а Русия е майка.
цитирай
10. pachangel - Не само на нашите сефарати.
10.09.2012 23:58
Не само на нашите сефарати не им харесва когато някой народ нескрито им казва в очите че не иска да ги признае за нещо повече от чергарско племе.Тези идиоти се самоопределят като "богоизбран народ" и то когато все още оцеляват само защото плащат за да ги пазят навсякъде по света.И тук ционистка хлебарка се опитва да остроумничи като анонимна.Русия е наш приятел не майка бе нещастник.
цитирай
11. анонимен - платья венчальные
17.10.2012 19:38
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://best-itunes.ru/user/etheryReeve/>элитная одежда интернет магазин </a> интернет магазины одежды quelle <a href=http://mnogo-porno.net/user/broopeOpponee/>купить женское белье оптом </a> белая платье белая фата <a href=http://omapostulez.narod2.ru/>купить мужскую кожаную куртку </a> купить рюкзак кожаный женский ... Хороших Вам покупок!
-====-
<a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg online Generic levitra </a> - Kamagra Oral Jelly UK sildenafil :.Kamagra Oral Jelly suppliers australia kgr 100 .:<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra suppliers southern england </a> - Kamagra Jelly Cheapest
цитирай
12. анонимен - купить домашний костюм
18.10.2012 05:24
Доброго времени суток!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://animemagic.net/user/Scouffbaf/>распродажа босоножки </a> сумки женские интернет магазин <a href=http://aichirio.ru/user/slilmiscugh/>распродажа сумок </a> матрешка одежда интернет магазин <a href=http://epestulu.narod2.ru/>распродажа одежды в донецке </a> куртки мужские зимние ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Buy Kamagra online consultation lowest price </a> - Kamagra Oral Jelly suppliers usa : get online Kamagra lowest price : <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Online pharmacy Kamagra delivered overnight </a> - Kamagra 50 mg
цитирай
13. анонимен - купить зауженные брюки
19.10.2012 05:45
Здраствуйте!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.theblundersofeinstein.org/forum/member.php?action=profile&uid=34913>время распродаж </a> интернет магазин одежды распродажи <a href=http://allbest-film.ru/user/TematsAmisa/>детская распродажа </a> купить брюки для беременных <a href=http://dejavu.ua/>сумки balina купить </a> мужские кожаные куртки ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra store </a> - 100mg Online Kamagra Oral Jelly : benefits of Kamagra : <a href=http://kamagra100.blog.hr/>on line Kamagra </a> - Buy now Online Kamagra Buy c.o.d.
цитирай
14. анонимен - сайт купить одежду
19.10.2012 14:46
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://file-extinguisher.com/user/Addedraffinet/>купить спортивную одежду </a> летние платья сарафаны 2012 <a href=http://lodkasar.ru/user/ReittePapepaw/>платья опт украина </a> платье для крещения <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>купить брендовое платье </a> модная одежда 2012 ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>las vegas Kamagra viagra about </a> - purchase Generic Kamagra Cheap next day : Kamagra woman : <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>order Kamagra without a prescription </a> - 100mg UK tablets Kamagra
цитирай
15. анонимен - модная одежда зимой
19.10.2012 23:54
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://mir-ramochek.ru/user/annuamedraids/>купить кофты женские </a> нижнее белье <a href=http://warezlab.net/user/reliQueellsof/>трикотажные платья купить </a> школьные сумки для девочек купить <a href=http://dejavu.ua/>купить балетки </a> интернет магазин футболки ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>lieferant von Kamagra </a> - shop for Buy Kamagra the : Kamagra Oral Jelly 100mg Europe Cheap Generic viagra : <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra Jelly from china </a> - Kamagra wholesale
цитирай
16. анонимен - интернет магазин одежды в новосибирске
20.10.2012 02:35
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.erc-spb.ru/user/beendaamelP/>синие платья фото </a> смотреть колготки <a href=http://ivanovo.cfo-avto.ru/user/Tatoduetdug/>дресс код одежда интернет магазин </a> интернет магазин бренд одежды <a href=http://dejavu.ua/>где купить рубашку </a> свитера женские фото ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>viagra vs Kamagra </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg get Generic viagra online : Kamagra international pharmacy : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Kamagra Canada </a> - Oral Jelly 100mg australia Kamagra pills
цитирай
17. анонимен - интернет магазин одежды в тамбове
20.10.2012 16:46
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://infoforum.nsportfolio.ru/memberlist.php?mode=viewprofile&u=130775>платья для дружки фото </a> интернет одежда <a href=http://sat-mactep.ru/user/appalaulcelve/>бонприкс интернет магазин женской одежды </a> модная одежда 2012 для женщин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>интернет магазин одежды для подростков </a> купить носки ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Oral Jelly australia Cheapest Kamagra </a> - Kamagra for women : Indian importers of Kamagra : <a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>Super Kamagra sildenafil citrate </a> - pharmacies Kamagra Order Online Buy Kamagra online overnight shipping UK Kamagra pay pal
цитирай
18. анонимен - купить обувь от производителя
21.10.2012 01:36
Как дела?Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://lady-clab.ru/user/UnsatusesOres/>купить мужскую одежду </a> штаны галифе мужские <a href=http://svelagolez.narod2.ru/>бижутерия к свадебному платью </a> платья на день рождения <a href=http://www.energospace.ru/index.php?subaction=userinfo&user=AMONGOXUNIOMB>вязание платья туники </a> стильная молодежная одежда ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Buy Kamagra UK online available at many pharmacies </a> - pharmacy sale Kamagra without prescription to ship overnight : Kamagra suppliers Southern England : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Cheap pills Kamagra 100mg online </a> - Cheap Kamagra orpat
цитирай
19. анонимен - одежда по каталогам дешево
22.10.2012 08:06
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://hiromantsekreti.ru/user/Jicheclairl/>женское пальто </a> интернет магазин модной одежды украина <a href=http://orpg.perm.ru/user/GuistNussesee/>музыка платье </a> купить модную женскую одежду <a href=http://lakeofnews.com/user/Blileabumpili/>одежда по низким ценам украина </a> красно белое платье ... Хороших Вам покупок!
-====-
<a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg UK sildenafil citrate </a> - Kamagra Oral Jelly vancouver :.Cheap Kamagra jellies .:<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>best place to Buy Kamagra c.o.d. overnight </a> - Cheapest Kamagra UK
цитирай
20. анонимен - mGimBvKVX
26.10.2012 13:30
QVoIax <a href="http://dpylgrgqmwnd.com/">dpylgrgqmwnd</a>, [url=http://mcrpgbgyamzl.com/]mcrpgbgyamzl[/url], [link=http://juljzfxtumwg.com/]juljzfxtumwg[/link], http://yngyeatxlvqp.com/
цитирай
21. анонимен - открытые вечерние платья
29.10.2012 14:21
Привет!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.scentr.baltnet.ru/index.php?subaction=userinfo&user=photswammopay>новое платье королевы смотреть </a> купить зимнюю куртку <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#магазины-одежды-для-беременных-недорого»>магазины одежды для беременных недорого</a> каталог китайской одежды <a href=http://biznes-week.ru/user/KisseNalK/>интернет магазин одежды пятигорск </a> зимняя куртка мужская ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas 5-12% <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/#Buy-Online-Kamagra-on-sale-Cheap-Online»>Buy Online Kamagra on sale Cheap Online</a> - Oral Jelly 100mg Kamagra tablets : Kamagra Oral Jelly australia coupon code : Discount for Christmas re 7% <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/#Kamagra-100mg-dvd»>Kamagra 100mg dvd</a> - viagra Kamagra offers Buy
цитирай
22. анонимен - модная современная одежда
30.10.2012 19:19
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://lsden.ru/user/layeseeIllick/>каталоги одежды онлайн зима 2013 </a> сайт одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-женские-джинсы-большого-размера»>купить женские джинсы большого размера</a> фото со свадебными платьями <a href=http://www.mosstom.ru/user/nopExpemo/>купить пальто зимнее </a> футболки ... Удачи Всем!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/#Kamagra-Oral-Jelly-new-york»>Kamagra Oral Jelly new york</a> : Kamagra Oral Jelly suppliers australia ajanta pharma : Discount for re 5 7 % <a href=http://get-kamagra.blog.hr/#information-Kamagra»>information Kamagra</a>
цитирай
23. анонимен - модная верхняя одежда зима
01.11.2012 16:40
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://lovetriangle.ru/user/PhydaySap/>купить утепленную куртку </a> интернет магазин мужской одежды украина <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-сумку-через-интернет-магазин»>купить сумку через интернет магазин</a> комиссионный интернет магазин одежды <a href=http://mp3vision.in/user/Arrefsarguele/>китайское платье </a> модная молодежная одежда ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>gel mit kamagra </a> - Kamagra sildenafil information : kamagra uk : Discount for re 5 7 % <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Kamagra tablet </a> - Kamagra shop medicine
цитирай
24. анонимен - Roofers Virginia Beach
05.11.2012 00:08
I like this site because of the quality of information that you provide. Please keep up such awesome content.

<a href=" http://exteriorexpertsofvirginia.com/roofers-Virginia_Beach.html ">Roofers Virginia Beach</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10315522
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031