Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2016 20:17 - ИЗУМИТЕЛНО! ИСУС Е БИЛ В ЗЕМИТЕ НА ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПОЧЕРПИ ОТ НЕВЕРОЯТНАТА ЕНЕРГИЯ!
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1371 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИЗУМИТЕЛНО! ИСУС Е БИЛ В ЗЕМИТЕ НА ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПОЧЕРПИ ОТ НЕВЕРОЯТНАТА ЕНЕРГИЯ!

14 юли 2016

image

http://www.zahariada.com/

 Учени разгадаха една от най-големите тайни на Исус Христос – къде е прекарал периода, известен като „липсващите години“!

В историята за Исус Христос има период от 18 години, за който няма абсолютно никакви сведения. Това се смята за една от великите мистерии около живота на централната фигура в християнството!

Миналата седмица, археологът Кен Дарк откри къщата в Назарет, в която се смята, че Исус е живял в детството си. Това се смята за едно от най-ярките доказателства, че историческия Исус е съществувал. Прочетете повече за удивителната находка ТУК!

imageСледващия период от 18 години до сега беше забулен в абсолютна мистерия! Къде точно е бил, с какво се е занимавал, как точно се е превърнал в духовен лидер, когато се завръща в Галилея? Това са въпроси, които са озадачавали вярващи и учени още от самото зараждане на християнството! Изумителна находка от миналата седмица даде отговор на вечната загадка според индийския телевизионен канал Aastha TV. 

Bradva.BG представя на читателите си невероятното откритие, което цитира директно нашите земи!

Екип от археолози от Университета на Делхи направи откритие, за което експерти смятат, че еimageдоказателство, че Исус Христос е прекарал „липсващите“ 18 в пътешествия, които в крайна сметка са го докарали в земите на северна индия Индия! По време на пътешествията си Исус е придобил /или подсилил/ чудотворните си дарби и се е формирал като религиозен водач преди да се завърне в Галилея! 

Д-р Арджуна Махашустра, ръководител на катедрата по археология в университета смята, че брамистки надписи датиращи от преди 2000 години открити в древен будистки манастир в региона Джаму близо до град Хемис в Кашмир, цитира точно Исус от Назарет! Според учения, тези древни инскрипции доказват, че Исус е бил северна Индия през „липсващите години“ преди да се завърне в Галилея. През това време той е бил сериозно повлиян от ученията на Будизма и Хиндуизма, които му помогнали да формира своя мироглед и да се превърне в главната фигура в Християнството!

Няколко различни древни надписа цитират чужденец на име „Йееш“ или „Йеешу“/Йешуа – древното произношение на Исус!!!/, който идва от място наречено „Нашараат“ /Назарет!/. Този човек бил описан като „чудотворец, който може да лекува с докосване!“

image

И тук идва наистина изумителната част!

На една от колоните в древния храм е открит следния надпис, преведен от Д-р Махашустра:

Йееш от Нашараат /Исус от Назарет/ се завръща от свещените земи на царството Тиле, от където е почерпил силата на своята дарба!

  

Думата Тиле е преведена от древния индийски надпис като Τύλις /Тиле или Тил/image

Тиле или Тюле (стргр. Τύλις) е древен мистичен град-царство в земите на днешна България! Според някои автори се е намирал на мястото на днешното село Тулово, а други автори го локализират в близост до село Комунари, където са правени разкопки, доказали съществуването на голям келтски център. Съгласно Полибий е основан от келти, които нахлули в Тракия през 278 г. пр.н.е., като станал столица на тяхното царство. В последствие града е унищожен от траките и се губи в историята!

Според древния надпис Исус е посетил древните български земи, от където е почерпил своята феноменална сила, която му е позволявала да извършва чудеса! След това е посетил земите на Индия, където е почерпил знанията от древните учения на Будизма и imageХиндуизма, които са го формирали като централната фигура в Християнската религия!

Дали историческия Исус Христос не е дошъл точно в нашите земи за да почерпи от изумителната енергия!? Надписът в древния будистки манастир загатва точно това!Има множество древни текстове /които не са включени като Библейски евангелия от Никейския събор/, които намекват, че Исус е предприел изключително дълго пътуване през периода на „липсващите години“! Според много експерти, енергията в българските земи е по различна и много по-силна от където и да е било в света. Страната ни е разположена на кръстопът на енергийни потоци! Това е причина за безброй феномени, които са уникални сами по себе си!

BRADVA.B
G




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756173
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031